Od 1.5.2022 navyšuje společnost Zásilkovna s.r.o. poplatky za svoje služby.

Dotazník

Jak se Vám líbí náš e-shop?
Počet hlasů: 203

GDPR - Kompletní zásady ochrany osobních údajů a souhlas s jejich zpracováním

  1. Udělujete tímto souhlas Vacka - ELPROZ s.r.o. – www.elproz.cz., se sídlem Dr. Martínka 1489/1, 700 30 Ostrava, IČ: 03574962, (dále jen: „Správce“)., aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • název společnosti
    • adresa
    • e-mail
    • telefonní číslo
    • IP adresa
    • cookies
  2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, e-mail, IP adresa a cookies je nutné zpracovat za účelem:
    1. obchodních sdělení v podobě novinek, newslettrů, slevových kuponů, soutěží, marketingových materiálů, pozvánek na odborné semináře a akce v rámci elektronické komunikace,
    2. marketingové analýzy,
    3. remarketingu/retargetingu v reklamních sítích,
    4. personalizaci těchto kampaní na základě předchozích objednávek u Správce,
    5. vytvoření zákaznického účtu,
    6. obecné komunikace a oslovení jménem společnosti.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu na adresu společnosti Vacka - ELPROZ s.r.o., Dr. Martínka 1489/1, 700 30 Ostrava, nebo pomocí formuláře na https://www.elproz.cz/napiste-nam/.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    1. Google (Google Adwords, Google Analytics, Google remarketing), , Seznam.cz, a.s., Heureka
    2. Naše webové stránky využívají technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří  již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz, a.s.

 

  1. Přijímáme přiměřená opatření, aby se zabránilo ztrátě, zneužití nebo změně osobních údajů.
    1. Naši zaměstnanci (expediční pracovnice a účetní) mohou mít přístup k osobním údajům, které shromažďujeme, ale jejich použití musí být omezena na plnění svých povinností ve vztahu k smluvního plnění. Naši zaměstnanci (expediční pracovnice a účetní), kteří mají přístup k osobním údajům, jsou povinni udržovat tyto informace důvěrné a nesmí je používat k jiným účelům, než které jsou uvedeny výše, nebo se zabývat žádostmi, které nám zašlete.
    2. Zavedli jsme veškerá přiměřená technická, administrativní a fyzická bezpečnostní opatření k ochraně bezpečnosti osobních údajů.
  2. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.05.2018.