Dotazník

Jak se Vám líbí náš e-shop?
Počet hlasů: 141

GDPR - Kompletní zásady ochrany osobních údajů a souhlas s jejich zpracováním

  1. Udělujete tímto souhlas Vacka - ELPROZ s.r.o. – www.elproz.cz., se sídlem Dr. Martínka 1489/1, 700 30 Ostrava, IČ: 03574962, (dále jen: „Správce“)., aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • název společnosti
    • adresa
    • e-mail
    • telefonní číslo
    • IP adresa
    • cookies
  2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, e-mail, IP adresa a cookies je nutné zpracovat za účelem:
    1. obchodních sdělení v podobě novinek, newslettrů, slevových kuponů, soutěží, marketingových materiálů, pozvánek na odborné semináře a akce v rámci elektronické komunikace,
    2. marketingové analýzy,
    3. remarketingu/retargetingu v reklamních sítích,
    4. personalizaci těchto kampaní na základě předchozích objednávek u Správce,
    5. vytvoření zákaznického účtu,
    6. obecné komunikace a oslovení jménem společnosti.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu na adresu společnosti Vacka - ELPROZ s.r.o., Dr. Martínka 1489/1, 700 30 Ostrava, nebo pomocí formuláře na https://www.elproz.cz/napiste-nam/.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    1. Google (Google Adwords, Google Analytics, Google remarketing), , Seznam.cz, a.s., Heureka
    2. Naše webové stránky využívají technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří  již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz, a.s.

 

  1. Přijímáme přiměřená opatření, aby se zabránilo ztrátě, zneužití nebo změně osobních údajů.
    1. Naši zaměstnanci (expediční pracovnice a účetní) mohou mít přístup k osobním údajům, které shromažďujeme, ale jejich použití musí být omezena na plnění svých povinností ve vztahu k smluvního plnění. Naši zaměstnanci (expediční pracovnice a účetní), kteří mají přístup k osobním údajům, jsou povinni udržovat tyto informace důvěrné a nesmí je používat k jiným účelům, než které jsou uvedeny výše, nebo se zabývat žádostmi, které nám zašlete.
    2. Zavedli jsme veškerá přiměřená technická, administrativní a fyzická bezpečnostní opatření k ochraně bezpečnosti osobních údajů.
  2. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.05.2018.

 

 


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.